Starbucks kaneel frappuccino

cin

De Starbucks kaneel frappuccino is al een behoorlijke tijd is bedacht door Starbucksfans. Nu heeft Starbucks deze ook opgenomen
in het menu van 2016. Hoe maken we deze? Heel simpel!

– 9 ijsklontjes
– 375 ML amandelmelk ( Alpro amandel (almond) Soyamelk ook erg aan te raden)
– 2 eetlepels kaneelsiroop
– 1 eetlepel Caramelsiroop
– 125ml espresso
-Kaneel
– Slagroom

 

Crush het ijs in de blender… voeg de overige ingrediënten toe en blend dit nog een paar seconden mee. Doe dit in een glas, garneer het met slagroom en kaneel en genieten maar!

De kaneelsiroop zelf maken?

Kaneel siroop: 1 kopje kristalsuiker, 1/2 kopje bruine suiker, 1 1/2 kopje water, 1,5 theelepel kaneel. Doe alle ingrediënten  in een pan en breng het aan de kook. Laat 15 minuten sudderen,  doe de siroop in een afsluitbare fles en laat het afkoelen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *