Starbucks caramelsaus

Eindelijk heb ik een recept weten te maken waarmee caramelsaus bijna net zo smaakt als die van Starbucks! ( ik proef bijna geen verschil!)

We hebben nodig:

– de Ruijter bebogeen caramelpasta. ( in bijna elke supermarkt te krijgen bij het broodbeleg)

– roomboter

– vanille

– slagroom

– zout

Ik heb gekeken op de ingrsdientenlijst van de caramelpasta en die van Starbucks .

image image

Zoals je ziet bevat de bebogeen geen boter , slagroom , zout en “flavour, vanille dus ) . Was voor mij een uitdaging om de bebogeen om te toveren tot Starbucks caramelsaus !

We doen in een klein schaaltje: 2 eetlepels bebogeen , 50 gram boter, 1 eetlepel slagroom, half mespuntje zout en een druppel vanille .

Doe dit in de magnetron tot de boter is gesmolten , even roeren en klaar is je Starbucks caramelsaus!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *