Starbucks chocolade espressopudding

chocolateespressopudding

 

Weer een heerlijk recept om zelf te maken. Ideaal als desert ?Movie Get Out (2017)

Wat hebben we nodig voor de Starbucks chocolade espressopudding?

-100 gram bruine suiker.
–  30 gram maizena
– 3 eetlepels cacoa
– 1 eetlepel oploskoffie
– 1/8ste theelepel zout
– 125ML soyamelk ( zonder vet)
– 55 gram chocolade, in stukjes gebroken.
– 1 theelepel vanille-aroma van d.r oetker

doe alle ingredienten in het blauw in een pan en breng het aan de kook op middelmatig vuur.
Voeg geleidelijk de melk toe, en breng het weer aan de kook.
Zet het vuur nu laag, en haal het na 1 minuut van het vuur af als het een dikke saus is geworden.
Voeg nu de chocolade toe tot het gesmolten is. Roer nu de vanille-extract hier door heen.
Schenk de pudding nu in desertglazen , bedek ze met vershoudfolie en laat het 4 uur in de koelkast staan.

Eet smakelijk!Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

 

 

Bronnen: 

http://www.replicarecipes.com/wp-content/uploads/2012/11/chocolateespressopudding.jpg
issuu.com/dhpss/docs/coffee

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *