Starbucks Cookie Dough Frappuccino

De  Starbucks Cookie Dough Frappuccino is al een behoorlijke tijd bedacht door Starbucksfans.  Hoe maken we deze? Heel simpel!

BASIS
– 9 ijsklontjes
– 375 ML kokosmelk
– 2 eetlepels kaneelsiroop
– 1 eetlepel Caramelsiroop
– 125ml espresso
– 2 eetlepels verkruimelde chocolate chips cookies
Deze bijvoorbeeld:

TOPPING
– Slagroom
– Verkruimelde chocolate chips cookies
– chocoladesaus.

 

Crush het ijs in de blender… voeg de BASIS ingrediënten toe en blend dit nog een paar seconden mee. Doe dit in een glas, garneer het met slagroom , verkruimelde chocolate chip cookies  en chocoladesaus. Genieten!

De kaneelsiroop zelf maken?

Kaneel siroop: 1 kopje kristalsuiker, 1/2 kopje bruine suiker, 1 1/2 kopje water, 1,5 theelepel kaneel. Doe alle ingrediënten  in een pan en breng het aan de kook. Laat 15 minuten sudderen,  doe de siroop in een afsluitbare fles en laat het afkoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *